Hinfelaar trendsettend in duurzame transformatie

Herbestemming kantoorpand naar appartementencomplex

Voorop in duurzaamheid

Poortgebouw De Veste gaat het nieuwe wooncomplex heten. Het vormt de aantrekkelijke toegang tot woonwijk De Veste en ‘herbergt’ 22 appartementen van 50 tot 60 vierkante meter. Hoofdmonteur Jeroen Kok vertelt trots over zijn project: “Een leegstaand kantoor dat wordt omgetoverd naar nieuwe, instapklare appartementen. Mooier is het eigenlijk niet voor te stellen. Alles wordt vernieuwd en verduurzaamd – een prachtig project dat aansluit op de ambitie van Hinfelaar Elektrotechniek om voorop te lopen als het om transformatie en verduurzaming gaat. Door een leegstaand gebouw een herbestemming te geven als appartementencomplex profiteren alle partijen en spelen we in op de groeiende vraag naar woonruimte voor starters en senioren.”

Aansprekende aanpak

Als we Jeroen vragen naar de betrokkenheid van Hinfelaar bij het project, vertelt hij enthousiast: “We zijn vanaf het eerste begin bij dit transformatieproject betrokken. Samen met aannemer Rendon hebben we een complete elektrotechnische oplossing ontwikkeld en uitgewerkt. Het is een manier van werken waarin wij onze eigen verantwoordelijkheid nemen - een aanpak die veel opdrachtgevers tot de verbeelding spreekt. Ik merk dat ook aan onze groei: in korte tijd is het team van externe monteurs gegroeid van 30 naar 70 man. En we willen nog verder door.”

Trots op z’n werk is Jeroen zeker. Dat blijkt ook als hij ons meeneemt langs de verschillende appartementen om het werk te laten zien: “We doen de volledige elektrotechnische installatie. Van groepenkast en bekabeling tot verlichting, intercom en telefonie. In totaal werken we hier momenteel met 3 monteurs. Het tempo is hoog, de kwaliteit uitstekend en de planning wordt keurig opgeleverd. Regelmatig overleg met onze projectleider in Den Haag zorgt ervoor dat iedereen volledig op de hoogte is van de voortgang.”

Onze klantenservice voor al uw vragen

Wij helpen u graag verder

Door de inrichting binnen onze organisatie, kunnen we direct en adequaat op elk probleem inspringen. Wij laten u zien en ervaren wat Hinfelaar Elektrotechniek B.V. voor u kan betekenen.

Telefonisch contact

Bel ons op: 088 366 88 33

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug

Mail ons of maak gebruik van ons online formulier