Over hinfelaar

Hinfelaar Elektrotechniek B.V. kan al vele jaren borgen op een trouwe klantenkring. Er wordt onder andere voor Vestia al jarenlang gewerkt evenals voor vele andere woningbouwverenigingen. Zo zorgt Hinfelaar voor het onderhoud van portiekverlichting en de intercom van liefst 20.000 Haagse woningen. Ook grote beheerskantoren met veel onroerend goed en tal van pensioenfondsen en arbeidsbureaus laten hun onderhoud- en installatiewerk tot volle tevredenheid door Hinfelaar uitvoeren. Datzelfde geldt voor talloze kleine en grote bedrijven in de randstad regio. De medewerkers, een vaste en constante ploeg, beschikken over een in de loop der jaren opgebouwde grote know-how en kunnen heel zelfstandig werken.

Bij Elektrotechniek B.V. kunt u terecht voor elk karwei op elektrotechnisch gebied. Dus ook de aanleg van extra stopcontacten of een extra groep als er bijvoorbeeld een nieuwe keuken wordt aangelegd. Uiteraard ook als er storingen zijn in het elektrotechnischcircuit komen wij graag langs. Geen karwei is Hinfelaar Elektrotechniek te groot, maar ook voor kleine klussen staan wij graag voor eenieder klaar.

Betrouwbaar

Na onze 100 jarige ervaring in de elektrotechniek mogen wij ons toch zeker erkend installateur noemen.

Scherpe prijzen en snelle leveringen

Wij leveren tegen uitstekende condities en zeer scherpe prijzen.

Deskundig advies

Het juiste advies stelt u in staat te investeren in de juiste technologie.

Demonstraties op locatie

Demonstraties vereenvoudigen het aankoopproces van een unieke lichtopbrengst ‘what you see is what you get’. Wij laten u zien en ervaren wat Hinfelaar Elektrotechniek B.V. voor u kan betekenen.

Snel en adequaat handelen

Door de inrichting binnen onze organisatie, kunnen we direct en adequaat op elk probleem inspringen. Bij ernstige calamiteiten kunnen wij binnen 1 uur een service engineer voor u, erop uit sturen.

Hinfelaar: dé specialist in elektrotechniek in den haag en heel nederland

We helpen u graag verder

Door de inrichting binnen onze organisatie, kunnen we direct en adequaat op elk probleem inspringen. Schakel Hinfelaar Elektrotechniek B.V. onder andere in voor inspecties en keuringen, beveiliging, verlichting, domotica, elektrotechniek of bij storingen.

Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u snel terug

Mail ons of maak gebruik van ons online formulier