In de media

76 studio appartementen

In Tilburg aan de spoorlaan ( midden centrum ) ontwikkelt Hinfelaar Elektrotechniek 76 studio appartementen. Geschatte bouwperiode betreft 8 maanden waarin wij het gehele project turn key zullen overdragen aan de eindbelleger.

 

Lees meer

16/03/2021

Kantoorpand FLOW

In opdracht van MVSA Architects voeren wij diverse werkzaamheden uit in hun nieuwe kantoorpand FLOW in de Houthavens van Amsterdam.

 

Lees meer

11/09/2020

Nieuw kantor Veka / Amsterdam Shipyards

In opdracht van Veka / Amsterdam Shipyards zullen wij in combinatie met van Mourik bouw hier haar nieuwe kantoor realiseren

 

Lees meer

11/09/2020

Penthouse oplevering

Trots zijn wij op het eindresultaat ! Een van de penthouses hebben wij recent geleden opgeleverd. Dit fantastische appartement hebben wij voorzien van de de totale elektra, domotica, beveiliging en verlichtingsinstallatie. een uitdagende opdracht welke goed bij onze onderneming past.

 

Lees meer

11/09/2020

82 studio appartementen

Hinfelaar Elektrotechniek realiseert 82 studio appartementen in centrum Naarden. Een fantastisch mooi project met eigentijdse uitstraling en voorzien van alle nieuwe technieken.

 

Lees meer

10/09/2020

Pontsteiger

Trots maken wij bekend dat wij de samenwerking zijn aangegaan om de penthouses van dit iconische object af te bouwen. De appartementen zullen worden voorzien van de modernste technieken.

Lees meer

11/09/2018

Actieve personeelsvereniging

Het is inmiddels alweer een aantal weken geleden, maar de adrenaline giert nog steeds door ons lijf. Wat een fantastische dag hebben we mogen beleven op het racecircuit van Zandvoort!

Lees meer

18/07/2018

Actieve personeelsvereniging

Iedere laatste vrijdag van de maand organiseert Hinfelaar elektrotechniek een vrijdagmiddagborrel. Op deze laatste vrijdag van de maand worden er diverse zaken kort en bondig gepresenteerd om de betrokkenheid en waardering te waarborgen.

Lees meer

16/07/2018

Herbestemming kantoorpand

De eerste bewoners welke een appartement hebben gehuurd hebben vorige week de sleutels gekregen van hun appartement.

 

Lees meer

13/07/2018

Herbestemming kantoorpand

Wie door de Flevopolder richting Lelystad rijdt, heeft direct in de gaten dat Nederland steeds duurzamer wordt. Langs tientallen windmolens voert de weg richting de rand van woonwijk De Veste.

 

Lees meer

22/06/2018

SAMEN WERKEN AAN EEN DUURZAME TOEKOMST

Wie het nieuws volgt, wist het natuurlijk al lang: Nederland moet van het gas. Nieuwbouw mag over enkele jaren alleen nog maar zonder gas worden opgeleverd en in bestaande bouw wordt fors geïnvesteerd.

 

Lees meer

21/06/2018

Delfts gemeentehuis wordt huisvesting voor studenten

Waar ooit de Delftse ambtenaren in en uit liepen, wonen, studeren en verblijven binnenkort studenten. In opdracht van Eekhout bouw voor eindbelegger Xior wordt het oude gemeentehuis van Delft getransformeerd tot studentenflats. Hinfelaar verzorgt alle elektrotechniek voor deze ombouw. We spraken er op locatie over met chef-monteur Peter.

 

 

Lees meer

19/06/2018

In de Nederlandse bouwsector begint de schaarste nu echt te knellen

Projecten die uitgesteld worden omdat er geen aannemer is die het binnen de prijs wil bouwen, de realisatie van distributiecentra die door schaarste een halfjaar langer duurt en het omvallen van een middelgroot bouwbedrijf zoals Moonen door gestegen bouwkosten..

 

Lees meer

22/05/2018

HECHT EN PROFESSIONEEL TEAM PROBLEEMOPLOSSERS

Hinfelaar groeit en daar zijn we trots op. Groei die deels gebaseerd is op fraaie partnerships, zoals die met Vesteda en Van ’t Hof Rijnland voor de woningen boven de Markthal in Rotterdam. Hier verzorgt onze afdeling Service het elektrotechnische onderhoud en een vlotte afhandeling van storingen. We spraken met één van de servicemonteurs, Jan van den Berg; Rotterdammer in Haagse dienst.

 

Lees meer

18/05/2018

Vrouwen in de elektrotechniek

Elektrotechniek niets voor vrouwen? Toch wel! Dat bewijzen Elvera en Hinfelaar Elektrotechniek. Als monteur levert zij dagelijks haar bijdrage aan de teamprestaties van ons bedrijf. “Werken aan een eersteklas eindresultaat – dat wil toch iedereen?”

 

Lees meer

08/05/2018

Techhiek en wetenschap in perspectief (tw.nl)

Bekijk hier de PDF

07/05/2018

Ook deze week zijn wij wederom op zoek naar collega’s.

 

01/05/2018

Formula E

Bij Hinfelaar wist iedereen het natuurlijk al: elektrotechniek is sexy, dynamisch en duurzaam. Dagelijks trekken wij met klanten, bedrijven en collega’s op om de wereld een stukje beter en duurzamer te maken. Eén van onze partners, ABB, heeft haar naam verbonden aan het elektrische autosportkampioenschap Formula E. Alles wat met de toekomst van elektrotechniek te maken heeft, vind je terug tijdens een van deze wedstrijden. Op uitnodiging van ABB was Hinfelaar Elektrotechniek aanwezig tijdens de e-Prix van Parijs.

De all-electric wagens op het Formula E-racecircuit doen het hart van iedere liefhebber van elektrotechniek sneller kloppen. Het idee hiervoor werd geboren in 2012, waarna in 2014 de eerst e-Prix in Beijing volgde. Alles aan deze racewagens is elektrisch van aandrijving tot motor; de acceleratie van een Formula E-wagen is dan ook waanzinnig: binnen 3 seconden bereikt de auto een snelheid van 100 km/u terwijl de top op 220 km/u ligt. De wedstrijden worden gehouden op zogenaamde ‘street circuits’ – vergelijkbaar met de klassieke broer: de Grand Prix van Monte Carlo. In Parijs komt alles samen op het circuit rondom het Hôtel des Invalides, waar het graf van Napoleon Bonaparte voor een fraai contrast zorgt met de snelle wereld van Formula E.

ABB maakte van de e-Prix van Parijs voor relaties een fantastisch spektakel; een evenement dat je trots maakt om in de elektrotechniek te werken én ABB als partner te hebben. Dank voor een prachtige happening en gewaardeerd partnership!

01/05/2018

Hinfelaar Elektrotechniek moedigt Formule Electric aan.

30/04/2018

Hinfelaar: dé specialist in elektrotechniek in den haag en heel nederland

We helpen u graag verder

Door de inrichting binnen onze organisatie, kunnen we direct en adequaat op elk probleem inspringen. Schakel Hinfelaar Elektrotechniek B.V. onder andere in voor inspecties en keuringen, beveiliging, verlichting, domotica, elektrotechniek of bij storingen.

Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u snel terug

Mail ons of maak gebruik van ons online formulier