Relatiedag van iClicks de online marketing specialist voor de firma Hinfelaar

Het is inmiddels alweer een aantal weken geleden, maar de adrenaline giert nog steeds door ons lijf. Wat een fantastische dag hebben we mogen beleven op het racecircuit van Zandvoort!

In de bolides van Michael Bleekemolen hebben jullie onomstotelijk bewezen over een zware rechtervoet te beschikken. Na de duizelingwekkende racemanoeuvres van Robert Doornbos was het de hoogste tijd voor wat ontspanning. Een stralende zon, het saxofoongeluid van Jan Kooper, Bernie’s Beachclub én een perfect gezelschap bleken de ideale ingrediënten om relaxed na te genieten van een topdag op het racecircuit.

Iclicks is verantwoordelijk voor de optimalisatie ( SEO ) Google adwords ( SEA ) en onderhoud aan de websites van de firma Hinfelaar.Het is een betrouwbare professionele organisatie met een goede backoffice welke snel kan schakelen.

Onze klantenservice voor al uw vragen

Wij helpen u graag verder

Door de inrichting binnen onze organisatie, kunnen we direct en adequaat op elk probleem inspringen. Wij laten u zien en ervaren wat Hinfelaar Elektrotechniek B.V. voor u kan betekenen.

Telefonisch contact

Bel ons op: 088 366 88 33

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug

Mail ons of maak gebruik van ons online formulier