De Amersfoortse

Datum: 2018-2020
Wie: De Amersfoortse
Wat: ombouw van kantoorpand naar studio appartementen
Waar: Amersfoort centrum, Utrecht

“Hinfelaar Elektrotechniek is een betrouwbare partner die meerdere projecten met ons heeft gerealiseerd. Naast dit project heeft Hinfelaar de afgelopen jaren elektrotechnische projecten van ruim 350 woningen opgeleverd. Een vakkundige flexibele onderneming waar wij graag mee samenwerken.”

De uitdaging

Er golden voor dit project strakke deadlines en er waren veel verschillende partijen betrokken. Een goede planning was dus een grote vereiste. Voor de ombouw van het kantoorpand naar complex met studio-appartementen hebben we de volgende disciplines toegepast:

Het proces

Het proces van het project dat we voor De Amersfoortse hebben gerealiseerd laat zich samenvatten in de volgende vier steekwoorden:

  • Hoge kwaliteit
  • Sterke samenwerking
  • Efficiënt
  • Voortvarend

Het resultaat

Hinfelaar Elektrotechniek is zeer tevreden met het resultaat. Dit was een langlopend en omvangrijk project dat goed past bij onze onderneming. Er werd een beroep gedaan op alle disciplines binnen ons vakgebied en we zijn er dan ook trots op dat we van de verbouwing van De Amersfoortse tot een succes hebben kunnen maken. Bekijk foto’s van dit project hieronder.

Ook een project bij Hinfelaar?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Vraag/ opmerking*

Onze klantenservice voor al uw vragen

Wij helpen u graag verder

Door de inrichting binnen onze organisatie, kunnen we direct en adequaat op elk probleem inspringen. Wij laten u zien en ervaren wat Hinfelaar Elektrotechniek B.V. voor u kan betekenen.

Telefonisch contact

Bel ons op: 088 366 88 33

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug

Mail ons of maak gebruik van ons online formulier